Assortiment

VAN VERRE

Krachtige, kleurrijke en inspirerende producten vol cultuur en avontuur. Producten die hun verhaal vertellen, een sfeer brengen van karavansaray, markten en medina’s.

logo

BUNZLAU CASTLE

Met het fraaie Poolse Bunzlau servies kun je eindeloos combineren. Er zijn wel 30 soorten motieven en allerlei soorten mokken, schalen, ovenschotels, kommen etc. Neem daarbij de fantastische kwaliteit en het feit dat alle onderdelen van dit servies in de vaatwasser, magnetron en oven mogen. Dan heb je alle ingrediënten voor een tijdloos servies om heerlijk te verzamelen.

FEETJE

Zachte katoen, vrolijke of juist lieve kleuren, kleine details, dat is Feetje; lieve babykleding voor een aantrekkelijke prijs. Wij hebben kleertjes voor de allerkleinste (maat 44) tot peuters (maat 86).

LINUM

Linum is een van origine Zweeds bedrijf dat elk seizoen een prachtige collectie linnengoed samenstelt. Wij hebben naast keukenlinnen een uitgebreide collectie kussens van Linum. Omdat Linum gebruik maakt van mooie Zweedse kleuren die in elke collectie terugkomen zijn de kussens altijd weer mooi te combineren.

SCHLEICH

Een must voor ieder kind, de prachtige dieren van Schleich; gedetailleerd en levensecht. Hier kan nog echt mee gespeeld worden en ze zijn superleuk om te verzamelen, vooral omdat je er een mooi boekje bij krijgt waar alle dieren in afgebeeld staan.

ZILLA

MARIENWAERDT

SCOTTISH FINE SOAPS

VANDINI

vandini

 

Recent Posts